USB OTG APK dla Android

(0)
  • Status APK

Recenzja Softonic

Sprawdź zgodność OTG z aplikacją USB OTG.

USB OTG to bezpłatna aplikacja Android opracowana przez Jeanius Dev, która testuje kompatybilność Twojego urządzenia mobilnego lub tabletu z technologią USB On-The-Go (OTG). Dzięki tej aplikacji możesz łatwo sprawdzić, czy Twoje urządzenie obsługuje OTG i uniknąć problemów z kompatybilnością.

Ta aplikacja sprawdza kompatybilność urządzenia z OTG bez poważnych błędów i wyświetla informacje o urządzeniu, abyś wiedział, czy jest ono kompatybilne z OTG. Obsługuje również wiele języków, aby zapewnić globalne pokrycie. Aplikacja jest łatwa w użyciu i dostarcza dokładnych wyników, co sprawia, że jest niezbędna dla wszystkich, którzy chcą korzystać z technologii OTG.

Ogólnie rzecz biorąc, USB OTG to przydatna aplikacja narzędziowa dla wszystkich, którzy potrzebują sprawdzić kompatybilność swojego urządzenia z OTG. Można ją bezpłatnie pobrać i używać, a w przypadku jakichkolwiek skarg lub trudności można bezpośrednio skontaktować się z deweloperem pod adresem .

Program jest dostępny w innych językach

USB OTG APK dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V 1.5
  • 4.7

(0)
  • Status APK

Opinie użytkowników o USB OTG

Czy próbowałeś USB OTG? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.